MR. KEBAB EINDHOVEN

MR. KEBAB EINDHOVEN Grill - Pizza - Shoarma - Döner

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 4839 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Kebab Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 13:49 Het eten was lekker en op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger ook
16 mei 2022 om 12:35 Eten was koud bezorger kwam veel te laat eten was niet lekker
15 mei 2022 om 17:47 Super lekker gegeten volle pizza en lekker snel geleverd!
14 mei 2022 om 21:12 Super snel bezorgd. Eten was echt goed, en nog erg warm. En meer dan genoeg. Hadden kapsalon besteld. Zeer aan te bevelen!!
14 mei 2022 om 12:32 Ordered Chicken breast pizza, received kebab pizza, and I received no answer when I called their number. Receipt said Kebab pizza, but my order confirmation said chicken breast. Pizza went directly into the bin. Paid € 11 for nothing.
14 mei 2022 om 7:14 Eten was allemaal koud!! De bezorging stond op 30-40 minuten toen ik na 60 min belde duurde het nog 25 min, en toen was al het eten koud!! De service is slecht, eten was koud en niet goed doorbakken, bezorging was slecht!!
12 mei 2022 om 4:41 Was super de shoarmaschotel
11 mei 2022 om 19:27 Zeer slecht eten je besteld medium kapsalon maar krijgt een kleine kapsalon daarnaast niet warm en te doorgebakken kebab
11 mei 2022 om 18:27 Uren zitten wachten s avonds maar uiteindelijk gewoon helemaal geen bestelling ontvangen. Zeer zeer slecht hoor. Eerste keer dat ik dit heb mee heb gemaakt maar ben nog steeds boos hierover!
11 mei 2022 om 18:10 Eten was niet te vreten, friet was nat en koud en het leek of het al drie dagen oud was
10 mei 2022 om 21:51 Snel bezorgd en erg lekker!
9 mei 2022 om 7:20 Lekker gegeten.