MR. KEBAB EINDHOVEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 6225 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Kebab Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

12 apr 2024 om 0:54 Snel bezorgd en we hadden allemaal lekker gegeten! Complimenten voor service en kwaliteit!
11 apr 2024 om 23:04 Altijd lekker, optijd en vers!
10 apr 2024 om 12:42 Supper snel geleverd en net als gewoonlijk weer heerlijk
7 apr 2024 om 22:57 Kwaliteit erg slecht, friet niet opgegeten omdat deze helemaal slap en soppig in de zak zaten. Overige gerechtem hoorde knapperig te zijn hier was niets van terug te zien. Dit was de eerste en laatste keer dat we hier gaan bestellen.
5 apr 2024 om 22:43 Optijd bezorgt door de vriendelijke bezorger. En het eten was heel smaakvol, echt een aanrader
5 apr 2024 om 20:03 Alles perfect beste shoarmazaak waar ik de laatste jaren bij besteld heb .jammer dat de prijzen ook omhoog zijn gegaan,zoals bij de andere shoarmazaken,en restaurants
4 apr 2024 om 22:36 We ordered extra sauce, they forgot to add it. They forgot the salads that should accompany the Chicken boxes. It has happened not only multiple times, but every time we call them to fix the issue they never bring the money or the rest of the order
2 apr 2024 om 10:12 Tasty!
1 apr 2024 om 23:32 kwaliteit was iets minder